Presenteren met impact

Donderdag 19 september 2019 (19.00 – 22.00 uur)

Beschrijving

Wie succesvol presenteert, doet veel meer dan alleen de juiste woorden achter elkaar zetten. De essentie is je boodschap laten beklijven in de hoofden en harten van je publiek. Hoe je dat doet?  Door een boeiend verhaal te vertellen. Niet alleen inhoudelijk, maar zeker ook door slim gebruik te maken van je stem, je lichaamstaal en je verschijning. Wie wil nou niet dat je toehoorders op het puntje van de stoel zitten als jij een presentatie houdt?

Een vlammende presentatie houden kun je leren. Youssef Eddini weet wat daarvoor nodig is. Hij heeft veel ervaring met het houden van succesvolle presentaties, op allerlei gebieden. Hij weet ook hoe je een publiek moet boeien en binden, en hoe een boodschap ook daadwerkelijk bijblijft.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een verhaal het beste vormgeeft, hoe je deze impactvol presenteert en hoe je je het beste kunt gedragen op het podium. Na de workshop heb je durf, lef en het zelfvertrouwen om een klinkende speech te geven. Wie wil dat nou niet?

Praktische informatie

Doelgroep
Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool

Taal
De training wordt gegeven in het Nederlands

Programma
Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie en het laten maken van een professionele portretfoto voor je LinkedIn-profiel. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 22.00 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie
De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten
Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro voor alumni en 15 euro voor afstudeerders. Hiervoor krijg je:

  • Toegang tot de workshop
  • Koffie en thee
  • Drankje tijdens de afsluitende netwerkborrel

Aanmelden
Aanmelden en betalen kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is woensdag 18 september 2019.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainer

  • Managing partner Van Luyken & De Trainingsstudio
  • 25 jaar in-house communicatie-ervaring
  • Ervaringsdeskundige op gebied van crisiscommunicatie in de sectoren veiligheid, luchtvaart, bouw, media en financiën
  • Gastdocent woordvoering en examinator bij diverse opleidingsinstituten

Youssef EddiniHHS-alumnus Youssef Eddini (Facility Management 1993) is een rascommunicator die in zijn gevarieerde loopbaan in marketing en communicatie vele organisaties door de meest ingewikkelde crises heeft geleid. Onder andere als voormalig directeur-communicatie gewerkt bij ABN AMRO, NOS, KLM, Strukton, NPO, Ziggo en de Politie. Hij is expert in het aansturen en regisseren van marketing- en crisiscommunicatie in complexe en politiek gevoelige omgevingen.Een verbinder pur sang: resultaatgericht, maar altijd met oog voor de context van een ander. Iemand die uitdaagt en anderen aanzet tot denken en doen. Maar ook energie en beweging creëert in jouzelf of je organisatie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het versterken en (re)branden van reputaties en merken. En het inrichten en professionaliseren van communicatieafdelingen. Hij weet wat er nodig is voor het maken van een goed statement, zonder jezelf of de lijn van de organisatie uit het oog te verliezen.

Meld je nu aan!