‘Scrum, Lean en Agile werken’

Dinsdag 28 september 2021 (19.00 – 22.00 uur)

Beschrijving

Agile is allang geen IT feestje meer. Ook bij bijvoorbeeld HR, Marketing, Sales is het steeds meer bekend. En daarnaast wordt er volop geëxperimenteerd in heel veel branches van private partijen tot publieke domeinen. Daarnaast is het interessant van start-ups tot corporates. Maar hoe werkt het nu echt? Wat houdt Agile in? Wat betekent dat voor bestaande organisaties? Voor leiderschap en voor de organisatie cultuur? Wat ga je doen en leren? Wat is Agile? Wanneer werkt het heel erg goed en wanneer niet? Wat is het verschil tussen Lean en Agile? Hoe werkt Scrum? Wat zou de eerste stap in mijn eigen organisatie zijn

Wat ga je doen en leren?

Wat neem je mee?

• Praktisch: stiften om mijn sheets mee uit te tekenen en post-is voor de interactie.
  • Verder: een hele bak aan ervaring van best practices van Agile en Scrum.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.30 uur.

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 15 euro voor afstudeerders en 25 euro voor alumni. Hiervoor krijg je:

• Training
  • Koffie en thee
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 27 september 2021

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainer

Gert-Jan Danenberg (1976) studeerde Personeel en Arbeid en raakte al snel door het ondernemerschap geraakt. Eigenlijk alles wat hij doet, pakt hij Agile aan. Natuurlijk zijn eigen bedrijf en zijn werk bij klanten als coach en trainer, maar ook in zijn hobby muziek, speelt hij in een agile band. Sinds 2016 is hij managing director van Scrum Academy en werkt hij samen met top trainers van Nederland met als doel om dynamiek in organisaties en markten te creëren. Met als slogan: zet je wereld in beweging.

Meld je nu aan!