Sollicitatietraining ‘Solliciteren kun je leren’

Dinsdag 21 september 2021 (19.00 – 21.30)

Beschrijving

Niet alleen gedurende de huidige Corona crisis is het belangrijk goed te weten hoe je jezelf online profileert, hoe je je voorbereid op een digitaal/ virtueel sollicitatiegesprek en hoe je online op zoek gaat naar passende vacatures voor jou! Naast deze topics leggen wij je graag uit hoe je je cv en motivatiebrief opstelt, hoe je je voorbereid op een sollicitatiegesprek en alle overige vragen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Of ben je gewoon benieuwd naar wat er op dit moment allemaal speelt op de huidige arbeidsmarkt? Schrijf je dan in voor deze training!

Wat krijg je mee van ons deze avond (tips & tricks):

• Het antwoord op de vraag waarom bedrijven digitale sollicitatiegesprekken steeds meer inzetten
  • Tips voor een succesvol virtueel sollicitatiegesprek
  • Hoe profileer jij je op Social Media
  • CV vertalen naar de huidige arbeidsmarkt
  • Kennis delen met elkaar en sterke kwaliteiten weten uit te lichten
  • Sollicitatietips

Diverse thema’s die worden behandeld:

• Virtueel sollicitatiegesprek
  • Motivatiebrief anno 2021
  • Vacatures zoeken en solliciteren via LinkedIn
  • Het face to face sollicitatiegesprek

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de workshop om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.30 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

De training vindt op De Haagse Hogeschool plaats.

Kosten

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 15 euro voor afstudeerders en 25 euro voor alumni. Hiervoor krijg je:
  • Training (2.5 uur)
  • Koffie/thee
  • Drankje tijdens de netwerkborrel achteraf bij Xieje

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 20 september 2021.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 20 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainers

charlene_asgaraliCharlene van Bunge-Asgarali is Recruitment Coördinator bij Exact personeelsintermediair. Na haar studie HEAO Communicatie is ze direct gestart als recruiter, omdat ze houdt van de dynamiek van het vak. Ze heeft in de afgelopen 11 jaar alle ontwikkelingen in de recruitmentbranche meegemaakt en ook een jaar als senior recruitment consultant in Londen gewerkt. Ze weet zich dus als geen ander te verplaatsen in werkgevers en kan hun wensen snel vertalen naar de perfecte kandidaat. Haar netwerk bestaat uit professionals in finance, commercie, marketing en office management.

Meld je nu aan!