Sollicitatietraining voor mid-career professionals

Dinsdag 7 april 2020 (19.00 – 22.00 uur)

Beschrijving

Ben je toe aan je 2e of 3e stap in je carrière of zit je al heel lang bij je huidige werkgever? Is je CV toe aan nieuwe en frisse uitstraling maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je gewoon benieuwd naar wat er op dit moment allemaal speelt op de huidige arbeidsmarkt? Schrijf je dan in voor deze training!

Wat krijg je mee van ons deze avond (tips & tricks):

• CV vertalen naar de huidige arbeidsmarkt
  • Kennis delen met elkaar en sterke kwaliteiten weten uit te lichten
  • Sollicitatietips

Diverse thema’s die worden behandeld:

• Motivatiebrief anno 2020
  • Vacatures zoeken en solliciteren via LinkedIn
  • Het sollicitatiegesprek

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Oud-studenten van De Haagse Hogeschool.

Programma
Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de workshop om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.30 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje.

Locatie
De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro. Hiervoor krijg je:

• Training
  • Koffie en thee
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 6 april 2020.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainer:
Charlene van Bunge - AsgaraliCharlene Asgarali is Recruitment Coördinator bij Exact personeelsintermediair. Na haar studie HEAO Communicatie is ze direct als recruiter omdat ze houdt van de dynamiek van het vak. Ze heeft in de afgelopen 11 jaar alle ontwikkelingen in de recruitmentbranche meegemaakt en ook een jaar als senior recruitment consultant in Londen gewerkt. Ze weet zich dus als geen ander te verplaatsen in werkgevers en kan hun wensen snel vertalen naar de perfecte kandidaat. Haar netwerk bestaat uit professionals in finance, commercie, marketing en office management.

Tijdens de training zullen er tevens collega-recruiters van Charlene aanwezig zijn.

Meld je nu aan!