Solliciteren met power: zo kunnen ze niet om jou heen!

Dinsdag 25 juni 2019 (19.00 – 21.45)

Beschrijving

Toe aan de volgende stap in je carrière?  Spannend en leuk natuurlijk, maar het vinden van een passende werkomgeving kan ook best een uitdaging zijn. Want hoe zorg jij ervoor dat je opvalt tussen alle anderen? Hoe presenteer jij jezelf en hoe zorg je dat recruiters jouw cv bovenop de stapel leggen? En hoe kies je voor een organisatie die echt bij jou past? Een beetje hulp van ons zorgt ervoor dat jij straks solliciteert zonder stress.

De recruitment consultants van Exact personeelsintermediair selecteren dagelijks de beste kandidaten voor veeleisende werkgevers. Zij kunnen jou als geen ander informeren en adviseren over de wensen van werkgevers en hoe jij daar slim op inspeelt.

In deze sollicitatietraining krijg je sowieso antwoord op de volgende vragen

• Hoe stel je een cv samen dat jouw capaciteiten laat shinen
  • Hoe zorg je voor een goede indruk met je social media
  • Hoe achterhaal je of het bedrijf matcht met jouw ambities en verwachtingen
  • Hoe formuleer je een klinkende motivatie
  • Hoe formuleer je jouw kennis en ervaring zodat het een match is met de vacature
  • Hoe bereid je je voor op het sollicitatiegesprek
  • Hoe presenteer jij jezelf tijdens de kennismaking
  • Welke acties neem je om ook na het gesprek in the picture te blijven

Meteen checken of jij alle do’s en don’ts goed hebt toegepast? Je mag na de training jouw cv en een motivatiebrief naar ons sturen en wij geven je dan feedback toegespitst op jouw specifieke situatie.

Het resultaat: na deze training weet jij hoe jij jezelf en jouw sterke punten optimaal moet presenteren om jezelf succesvol te onderscheiden en daadwerkelijk aan tafel te komen bij het bedrijf van jouw keuze.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Programma
Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de workshop om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.45 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 20 euro voor afstudeerders en 30 euro voor alumni.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainer(s)

Charlene Asgarali is Recruitment Coördinator bij Exact personeelsintermediair. Na haar studie HEAO Communicatie is ze direct als recruiter omdat ze houdt van de dynamiek van het vak. Ze heeft in de afgelopen 11 jaar alle ontwikkelingen in de recruitmentbranche meegemaakt en ook een jaar als senior recruitment consultant in Londen gewerkt. Ze weet zich dus als geen ander te verplaatsen in werkgevers en kan hun wensen snel vertalen naar de perfecte kandidaat. Haar netwerk bestaat uit professionals in finance, commercie, marketing en office management.

Tijdens de training zullen er tevens collega-recruiters van Charlene aanwezig zijn.

Meld je nu aan!