Talk like TED (Engelstalig)

Dinsdag 1 oktober 2019 (19.00 – 21.30 uur)

Beschrijving

We kennen ze allemaal, de TED-talks: Inspirerende, beknopte, bevlogen presentaties van een goed idee. Misschien heb je wel eens bedacht dat je ook ooit zo'n talk zou willen houden.

In deze workshop ga je aan de slag met jouw "idea worth spreading". Hoe maak je een idee concreet? Hoe ga je aan het werk om van een idee een talk te maken? Wat zijn elementen in TED-like talks die deze zo typerend maken en hoe kan ik die toepassen? Een ervaren TEDx speaker coach vertelt je de kneepjes en tips en aan de hand van voorbeelden werken we naar een resultaat dat TEDx waardig is.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

De training wordt gegeven in het Engels.

Programma

Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie en het laten maken van een professionele portretfoto voor je LinkedIn-profiel. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.30 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie

De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten

Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 25 euro voor alumni en 15 euro voor afstudeerders. Hiervoor krijg je:

• Training
  • Koffie en thee
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel
NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 30 september.

Over de trainer

Rob SpeekenbrinkRob Speekenbrink richtte in 2015 samen met oud-TU Delft collega Karlijn de Wit het online-communicatiebureau Noscura op, dat organisaties adviseert over contentcreatie, webcare, social mediagebruik. Rob geeft workshops, blogt over online communicatie, spreekt op conferenties en geeft gastcolleges. In 1998 rondde hij de opleiding Industrieel Product Ontwerpen af aan De Haagse Hogeschool.

Meld je nu aan!