Time-management: zó combineer je werk en thuis

Dinsdag 13 oktober 2020 (19.00 – 22.00)

Beschrijving

Het combineren van je carrière en je gezin is in onze hectische samenleving een grote uitdaging. Worstel jij hier ook mee? Je bent niet de enige; steeds meer mensen vragen zich hoe ze weer grip krijgen op hun leven.

Rennen en vliegen, alle ballen hooghouden, altijd haast en stress? Lopen werk en privé door elkaar? Komt je to-do lijst nooit af, lig je ’s nachts te malen in plaats van te slapen en mis je tijd voor jezelf? Ben je dit zat en wil je aan de slag om dit voor eens en voor altijd te veranderen? Dan is deze training voor jou!

Tijdens de training leer je:

1. Wat tijd en je brein met elkaar te maken hebben.
  2. Waarom je dagelijks tijd te kort komt.
  3. Waar je tijd kan winnen en hoe.
  4. Wat jouw valkuilen zijn.
  5. Je tijd beter te plannen en te benutten.

Na afloop van mijn training heb je inzicht en handvatten die je zowel thuis als op je werk kan gebruiken. Twee vliegen in één klap. Dat is nog eens time-management!

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Programma
Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de workshop om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.30 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje.

Locatie
De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten
Voor de training vragen we een eigen bijdrage van € 15,- voor afstudeerders en € 25,- voor alumni.

Hiervoor krijg je:

• Training
  • Koffie en thee
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 12 oktober 2020.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 20 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Over de trainer:
Suzanne van Wieringen

Suzanne van Wieringen (1972) is professional organizer. Met haar bedrijf Van Wieringen Werkt helpt zij vrouwen hun werk en gezin te combineren door hen te leren hoe zij hun huishouden en gezinsleven praktisch organiseren. Hierdoor krijgen ze meer rust en tijd, waardoor ze geen last meer hebben van schuldgevoel maar juist genieten van hun werk én hun gezin. In 2001 rondde Suzanne de opleiding Personeel & Arbeid af aan De Haagse Hogeschool.

Meld je nu aan!