Voor jezelf beginnen

Hoe zet je je eigen bedrijf op?

Dinsdag 10 maart 2020 (19.00 – 22.00 uur)

Beschrijving

Heb je ooit het idee gehad om te starten met een eigen onderneming of ben je recentelijk gestart met een eigen onderneming? Deze workshop is bedoeld om jou te inspireren de eerste stappen te zetten als ondernemer. De volgende vragen staan centraal: Waar liggen jouw kansen? Waar moet je aan denken om een haalbare onderneming op te zetten? Wanneer en hoe kan je starten? Samen met een aantal ondernemende alumni gaan wij aan de slag met jouw ondernemingsidee. Aan het eind van de workshop heb je een aantal handvatten waarmee je verder kunt gaan.

Wat ga je leren deze avond:

• Het (verder-) ontwikkelen van jouw bedrijfsidee.
  • Het organiseren van de (nieuwe) onderneming.
  • Bereiken en behouden van klanten.
  • De financiën rondom jouw ondernemingsidee.

Diverse thema’s die worden behandeld:

• Business Model Canvas.
  • De commerciële bouwstenen.
  • De organisatorische bouwstenen.
  • De financiële bouwstenen.

De training wordt gegeven in het Nederlands.

Oud-studenten en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

Programma
Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de workshop om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 22.00 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje (tot 22.30 uur).

Locatie
De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

Kosten
Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 15 euro voor afstudeerders en 25 euro voor alumni. Hiervoor krijg je :

• Training
  • Koffie en thee
  • Drankjes tijdens de afsluitende netwerkborrel

Aanmelden
Aanmelden kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 9 maart 2020.

NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 25 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

Meld je aan!