Op deze pagina vind je een Q&A met nog enkele COVID-19 gerelateerd vragen, zoals hoe De Haagse omgaat met de geldende hygiënemaatregelen en zelftesten. De hogeschool monitort de situatie continue en anticipeert op mogelijke scenario's. Bij nieuwe ontwikkelingen wordt z.s.m. gecommuniceerd en de Q&A aangepast.

Ik ben of word student en heb een vraag over:

COVID-19

Heb je een vraag, bijvoorbeeld over hygiënemaatregelen, zelftesten, gezondheidsklachten en quarantaine?

• Bekijk onze  Q&A!
Mijn eerste jaar aan De Haagse

Heb je een vraag over jouw boekenlijst, introductieweek of andere praktische informatie?

• Je ontvangt een mail van de opleiding waarvoor jij je hebt aangemeld met daarin meer informatie over je start!
  • Of kijk op deze pagina over jouw start bij De Haage Hogeschool.
Mijn opleiding

Heb je een vraag over N(B)SA, roostering, studievertraging of andere opleidingsgerelateerde vragen?

Neem contact op met de Frontoffice van jouw opleiding:

Internationaal

Heb je een vraag over uitwisseling of wil stagelopen in het buitenland?

Diensten voor mij als student

Heb je een vraag over een steuntje in de rug, studentenpsycholoog, de bibliotheek of andere diensten voor jou als student?

Ik ben medewerker en heb een vraag over:

COVID-19

Heb je een vraag over hygiënemaatregelen, zelftesten, gezondheidsklachten en quarantaine?

• Bekijk onze Q&A!
Blended Learning

Heb je een vraag over het creëren van ‘quality time’ met studenten, handige tools of werkvormen om direct mee aan de slag te gaan?

Back2School

Heb je een vraag over uitgangspunten voor hybride werken, arbeidsvoorwaarden, hybride onderwijs of andere praktische informatie over (weer) fysiek werken op de hogeschool?

• Ga naar de pagina van Back2School.
  • Bespreek dit binnen je team en/of met je leidinggevende.

Ik ben extern en breng een bezoek aan De Haagse:

Breng je bijvoorbeeld een bezoek aan De Haagse voor het geven van een gastcollege, een afspraak met een (contact)persoon of het leveren van goederen?

De Haagse Hogeschool verzoekt iedereen om voorafgaand aan een bezoek aan De Haagse, een zelftest uit te voeren. In de Q&A vind je antwoord op de COVID-19 gerelateerde vragen zoals onze hygiënemaatregelen en zelftesten.