HRM Symposium – Topwerkgeverschap!

Hoofdvestiging entree

Datum:

30 mei 2017

Tijd:

Locatie:

Hoofdvestiging, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN, Den Haag

Goede werkgevers trekken talent aan en zijn in staat dit talent te behouden. Dit resulteert in goede resultaten en tevreden klanten. Wat zijn de geheimen voor goed werkgeverschap en hoe word je een topwerkgever? Dat is het thema van het symposium dat georganiseerd wordt door de opleiding HRM van De HHs.

Kom ideeën opdoen voor jouw organisatie met inspirerende sprekers, best practices van top werkgevers, wetenschappelijke publicaties, een beurs van en door studenten, netwerken en veel meer. Tijdens de conferentie vindt tevens de boekpresentatie plaats van 'Werk verandert: 21st Century Skills in de praktijk'. Dit betreft een gezamenlijke publicatie van De Haagse Hogeschool en Inholland, waaraan studenten van beide hogescholen een bijdrage hebben geleverd. Alle deelnemers krijgen het boek na afloop mee.

Maak kennis met de opleiding HRM, die bezig is aan een complete vernieuwing van het curriculum en graag de aansluiting met de praktijk wil versterken. Misschien heb je praktijkopdrachten en stageplekken voor onze studenten en/of suggesties en tips om onze opleiding op een nog hoger niveau te brengen?

Programma

14.30 – 15.00 uur:   Ontvangst met koffie en thee in de centrale hal van De HHs.

15.00 – 16.00 uur:   Aula: De geheimen van topwerkgevers - Lezing door onze keynote speaker Guido Heezen, oprichter van Effectory, initiatiefnemer van de beste werkgevers in Nederland.
16.15 – 17.15 uur:   Workshops
Vanaf 17.15 uur:      Afsluitborrel en beurs

Workshops

• Beoordelen en belonen in zelfsturende teams - Guido Heezen, oprichter van Effectory, initiatiefnemer van de 'beste werkgevers'.
  • Topwerkgevers: goed voorbereid op de toekomst van werk: 21st Century Skills in de praktijk - Ellen Sjoer en Petra Biemans, lectoren van de Haagse Hogeschool en Inholland
  • Hoe word je een topwerkgever? Door te sturen op geluk! - Gea Peper, van het HappinessBureau
  • De HR praktijk van top werkgevers - Heleen Mes, HR-executive, verbonden aan onder andere HappinessBureau
  • Topwerkgever is aandacht voor 'de parels' in organisaties. De Experts! - Karin Potting en Lonneke Frie, docenten aan de opleiding HRM van De HHs
  • Denk en praat mee over de vernieuwing van het curriculum van de opleiding HRM van De HHs: Organisatie- en Persoonlijke ontwikkeling - Eerstejaars studenten van de opleiding HRM
  • Denk en praat mee over de vernieuwing van het curriculum van de opleiding HRM van De HHs: Talentontwikkeling en vitaliteit in organisaties - Eerstejaars studenten van de opleiding HRM
  • Topwerkgevers aan het woord: de aanpak van Incentro ( 'Great place to work 2017') en van Hutten (volgens Effectory een van de beste werkgevers van Nederland in 2016)

Aanmelden

Meld je nu snel aan voor het HRM Symposium door het online aanmeldformulier in te vullen. Inschrijven is mogelijk tot en met 26 mei.

Uitgebreid programma

Bekijk het uitgebreide programma van het symposium Topwerkgeverschap (pdf) inclusief korte biografieën van de sprekers.

Locatie

Het symposium vindt plaats op de hoofdlocatie van De Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN, Den Haag).