Volg een proefles van de coachopleidingen!

Een les van een masteropleiding

In het kort

Datum:

22 augustus 2017

Tijd:

17:30 - 20:00

Locatie:

Vestiging Poseidon, Den Haag

Wilt u een indruk krijgen van één van opleidingen voor coaching? Kom dan naar onze proefles op 22 augustus 2017 op De Haagse Hogeschool!

Programma

Het programma bestaat uit twee (parallelle) workshops. U kunt kiezen om een workshop Individueel Coaching en Teamcoaching of een workshop Organisatiecoaching te volgen.

Inloop en welkom

17.30- 18.00 uur Suzanne van Hoeven- Snoei (programma manager)

Workshop 1: individueel- en teamcoachen 

Door: Mark van Peufflik (docent)
18.00 – 20.00 uur 
Tijdens de workshop maakt u kennis met individueel- en teamcoachen door middel van theorie, opdrachten en discussie. Zo krijgt u een idee wat u qua werkwijze en inhoud kunt verwachten van de opleiding. 

Workshop 2: organisatie coachen  

Door: Marijke Sybesma (docent)
18.00 – 20.00 uur 
Organisatie Coachen is gericht op organisatieontwikkeling en het coachen van grotere organisatie-eenheden of zelfs een hele organisatie. Tijdens de workshop maakt u kennis met organisatiecoaching door middel van theorie, opdrachten en discussie. De post hbo opleiding is gericht op de praktische toepassing van organisatiecoaching. De Master Organisatie Coaching ( MOC) is, naast de praktische toepassing, ook gericht op wetenschappelijke onderbouwing en onderzoek.

Aanmelden

Meld u nu snel en eenvoudig aan door het online aanmeldformulier in te vullen.

Locatie

De proeflessen vinden plaats bij de Academie voor Masters & Professional Courses (M&PC). M&PC is gehuisvest in het Poseidon gebouw van De Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 109, 2521 EN, Den Haag).

Persoonlijke afspraak 

Na afloop van de workshop, kunt u een individuele afspraak maken met de programmaleider om meer informatie te verkrijgen over de opleiding van uw interesse. Ook is het mogelijk u meteen in te schrijven voor de opleiding van uw keuze.