Visiting Old Friends

atrium-30 jaar

In het kort

Datum:

21 april 2018

Tijd:

13:00 - 19:00

Locatie:

Hoofdvestiging

Als laatste in een serie feestelijkheden ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de hogeschool, organiseren we op zaterdag 21 april 2018 Visiting Old Friends, een terugkomdag voor alumni en (oud-) medewerkers! Het wordt een middag van ontmoeten, terugblikken en vooruitkijken. Een moment waarop de hogeschool en haar opleidingen zich presenteren om samen met hun oud-studenten en voormalig personeel de mogelijkheden voor (hernieuwde) samenwerking te verkennen.

We starten om 14.00 uur met een plenaire talkshow in de Aula, waar een aantal tafelgasten ingaan op heden, verleden en toekomst van de hogeschool. De gasten zijn afkomstig uit de wereld van de politiek, sport, ondernemerschap, en onderwijs en onderzoek en hebben allen een relatie met De Haagse. Tafelgasten zijn o.a. Esther de Lange (Europarlementiër en alumna HEBO/European Studies), Niels Beekhuizen (ondernemer/bierbrouwer en alumnus Process & Food Technology), Rául Garcia (alumnus IVK en een van de initiatiefnemers van Connected), Joost Bitterling (alumnus BT en performance analist bij KNHB), Christine de Lille (lector Innovation Networks), Hans Tromp (oud-medewerker van het eerste uur).

Vanaf 15.15 ben je vervolgens welkom om tijdens twee workshoprondes kennis te nemen van wat de opleidingen van jouw oude hogeschool op dit moment te bieden hebben. Dat kan een workshop zijn die door je eigen opleiding verzorgd wordt, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je het leuk vindt om eens over de schutting bij de buren te kijken! In ieder geval is er naast het inhoudelijk aanbod ook voldoende gelegenheid om oude klasgenoten en collega’s te ontmoeten!

Tenslotte is van 17.15 tot 19.00 uur is iedereen welkom voor een centrale (netwerk)borrel + afsluiting in het Atrium van de Hogeschool.

Deelname

Deelname aan dit evenement is gratis.
We hebben maximaal plaats voor 750 gasten, dus meld je snel aan! Let op: je kunt slechts 1 kaartje per persoon bestellen, en het event is exclusief voor alumni, oud-medewerkers en huidig personeel. Ook afgestudeerden en oud-medewerkers van de 15 voorlopers van de HHs zijn van harte wellkom!

Bestel hier je entreebewijs.

Locatie

Visiting Old Friends zal in zijn geheel plaatsvinden op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag. Dit is inclusief de programmering van de opleidingen die gehuisvest zijn op de overige drie vestigingen (Sportcampus, Delft, Zoetermeer).

Bekijk hier het programma en de workshops.