Volg een proefles van de coachopleidingen!

Een les van een masteropleiding

In het kort

Datum:

16 mei 2018

Tijd:

09:30 - 16:30

Locatie:

Vestiging Poseidon, Den Haag

Wilt u een indruk krijgen van één van de post-HBO-opleidingen Coaching of de Master Organisatie Coaching? Kom dan naar onze proeflessen op 16 mei 2018 bij De Haagse Hogeschool!

Programma

Het programma bestaat uit drie workshops. U kunt ervoor kiezen één van de twee workshops overdag te volgen of beiden.

Ochtend: Workshop individueel- en teamcoachen  

Door: Marijke Sybesma en Mark van Peufflik (Programmaleider en docenten post-HBO-opleidingen Coaching)
9.30 – 12.30 uur
Tijdens de workshop maakt u kennis met individueel- en teamcoachen door middel van theorie, opdrachten en discussie. Zo krijgt u een idee wat u qua werkwijze en inhoud kunt verwachten van de opleiding.

Middag:  Workshop organisatie coachen (zowel post hbo als de Masteropleiding)   

Door: Marijke Sybesma  en Mark van Peufflik
13.30 -16.30 uur
Organisatie-coachen is een vrij nieuwe toepassing van coachen. Deze vorm van coaching is gericht op organisatieontwikkeling en het coachen van grotere organisatie-eenheden of zelfs een hele organisatie. Tijdens de workshop maakt u kennis met organisatiecoaching door middel van  theorie, opdrachten en discussie. De post-HBO-opleiding is meer gericht op de praktische toepassing van organisatiecoaching.

Aanmelden

Meld u nu snel en eenvoudig aan door het online aanmeldformulier in te vullen. Wij zorgen voor lunch voor de deelnemers die beide workshops volgen.

Locatie

De proeflessen vinden plaats bij de Academie voor Masters & Professional Courses (M&PC). M&PC is gehuisvest in het Poseidon gebouw van de Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 109, 2521 EN, Den Haag).

Persoonlijke afspraak 

Na afloop van de workshop, kunt u een individuele afspraak maken met de programmaleider om meer informatie te verkrijgen over de opleiding van uw interesse. Ook is het mogelijk u meteen in te schrijven voor de opleiding van uw keuze.