Open Dag Deeltijdopleidingen

Bacheloropleiding Social Work

In het kort

Datum:

14 juni 2018

Tijd:

16:00 - 20:00

Locatie:

De Haagse Hogeschool

Voor iedereen die beter wil worden in zijn vak, toe is aan iets anders of hogerop wil komen, heeft De Haagse Hogeschool een praktijkgericht en veelzijdig aanbod.

Héél veel in Deeltijd’, landelijke campagne deeltijdonderwijs van start

In navolging van de succesvolle campagne in 2017, geeft De Haagse Hogeschool samen met 19 andere hogescholen en de Vereniging Hogescholen in 2018 een vervolg aan de landelijke campagne voor deeltijdonderwijs. Samen zetten we deeltijdonderwijs op HBO-niveau op de kaart.

In deeltijd studeren aan een hogeschool
Voor iedereen die beter wil worden in zijn vak, toe is aan iets anders of hogerop wil komen is een deeltijdopleiding aan een Hogeschool een goede keus. In 2017 kozen ruim 10.000 personen voor een deeltijdstudie aan een hogeschool. Bij De Haagse Hogeschool heb je de keus uit een veelzijdig aanbod deeltijd bachelor, post-hbo en master-opleidingen.

Campagne Héél veel in deeltijd

Op 7 mei zijn we gestart met de landelijke campagne 'Héél veel in deeltijd'. Naast een de website met het aanbod van deeltijdonderwijs aan hogescholen in Nederland, kom je de campagne tegen op Facebook en Instagram. Op het YouTube kanaal bekijk je de video's met ervaringen van Wilke, Julien en Marit. Ben je nieuwsgierig naar de deeltijd opleidingen die we aanbieden? Kom naar de Open Dag op donderdag 14 juni.
Onze deeltijd bachelor, post bachelor en masteropleidingen presenteren zich op onze speciale open dag voor deeltijdopleidingen. Ben je benieuwd naar onze aanpak of onze docenten? Wil je de sfeer proeven of orienteren op ons aanbod? Meld je dan via de bovenstaande link aan voor onze open dag op donderdag 14 juni.