Proefles Advies & Verandermanagement - Academie voor Masters & Professional Courses

Een les van een masteropleiding

In het kort

Datum:

15 juni 2018

Tijd:

15:00 - 17:00

Locatie:

Vestiging Poseidon, Den Haag

Wilt u een indruk krijgen van de post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement? Kom dan naar onze proefles op vrijdag 6 april 2018 bij De Haagse Hogeschool!

Wilt u zichzelf als professional of leidinggevende ontwikkelen in het effectief adviseren, begeleiden en sturen in een veranderende organisatie? Dan past de opleiding Advies & Verandermanagement goed bij u. Wilt u een indruk krijgen van deze opleiding? Volg dan de proefles op vrijdag 6 april bij De Haagse Hogeschool! 

Proefles Advies & Verandermanagement

Door: Heleen van der Straaten (programmaleider Advies & Verandermanagement, adviseur en coach)  
Tijd: 15.00 – 17.00 uur met aansluitend een kleinschalige netwerkborrel 

Hoe vergroot u uw effectiviteit als manager van of adviseur bij veranderingen? Hoe verloopt leren en hoe stimuleert u groei en ontwikkeling bij mensen in een veranderende omgeving? Hoe adviseert en managet u veranderingsprocessen succesvol op individueel, team- en organisatieniveau? Hoe zorgt u ervoor dat uw adviezen worden opgevolgd en dat veranderingen beklijven? In de proefles gaan we in op vragen als deze en bespreken we de inhoud van de opleiding Advies & Verandermanagement. Deze opleiding is speciaal ontworpen voor professionals en leidinggevenden die in hun werk te maken hebben met veranderprocessen en daar meer vat op willen krijgen, zowel theoretisch als praktisch. De opleiding Advies & Verandermanagement bestaat uit 4 modules.

Netwerkborrel 

We sluiten de proefles af met een kleinschalige netwerkborrel waar u uw vragen kunt stellen aan programmaleider Heleen van der Straaten, docent Beatrijs van de Heijden en studenten die momenteel de opleiding volgen. Ook kunt u zich meteen inschrijven voor een of meerdere modules.  

Aanmelden

Meld u nu snel en eenvoudig aan door het online aanmeldformulier in te vullen.

Locatie

De proeflessen vinden plaats bij de Academie voor Masters & Professional Courses (M&PC). M&PC is gehuisvest in het Poseidon gebouw van De Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 109, 2521 EN, Den Haag).