Kick-off Lectoraat Changing Role of Europe & Werken-met-Europa-borrel

Europe

In het kort

Datum:

20 juni 2018

Tijd:

14:00 - 18:30

Locatie:

Hoofdvestiging, Speakers corner & Atrium

Wat zijn de scenario's voor de toekomstige rol van Europa in de wereld? Hoe kunnen bedrijven en publieke organisaties invloed uitoefenen op de Europese en Nederlandse regelgeving? Hoe kunnen bedrijven en organisaties grip krijgen op een Europa dat steeds verandert? Welke impact zal Brexit hebben op het Nederlandse en Europese bedrijfsleven?

Op woensdag 20 juni start het nieuwe lectoraat Changing Role of Europe (CREU) aan De Haagse Hogeschool met een middag vol interactieve en boeiende workshops, gevolgd door een borrel. U bent van harte welkom!

Vanaf 14.00 uur komen professionals, academici, medewerkers en studenten van De Haagse Hogeschool bij elkaar om te discussiëren, inzichten te delen en manieren te vinden waarop Europese oplossingen voor het werkveld kunnen worden ontwikkeld. De thema’s die op het programma staan zijn bv. de gevolgen van Brexit, Europese defensiesamenwerking en Europa op straatniveau. Door professionals en academici samen te brengen, willen we bijdragen aan nieuwe contacten, netwerken en aan de bevordering van nieuwe ideeën en een beter inzicht in mogelijke samenwerkingsvormen om de invloed van Europa op zijn burgers en bedrijven vorm te geven. The kick off zal worden ingeleid door de voorzitter van de Eerste Kamer, mevrouw Broekers-Knol

Vanaf 16.30 uur vindt in het Atrium de Werken-met-Europa-borrel plaats. Dit belangrijke Haagse EU-netwerkevenement wordt regelmatig georganiseerd door de Europese Commissie, de vertegenwoordiging van het Europees Parlement in Den Haag, Europa Decentraal en PBQL - en komt op 20 juni bij De Haagse Hogeschool bij elkaar.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan onze kick-off om 14.00 en/of onze netwerkborrel om 16.30 uur? Meld u dan aan via onderstaande button en u ontvangt binnenkort meer informatie over het programma.