Sun See Science: Beach College Den Haag

Tijd:

Locatie:

Beachclub Indigo, Scheveningen

Bekende sprekers geven een gastcollege voor Haagse studenten op het bekendste strand van Nederland. Op dinsdag 11 en woensdag 19 september organiseren de Haagse hoger onderwijsinstellingen twee bijzondere gastcolleges op het strand van Scheveningen. Studenten kunnen kiezen uit het college dat aansluit bij hun studie. De colleges zijn bedoeld voor studenten die in Den Haag studeren. Het is een samenwerking van alle Haagse hogescholen, universiteit Leiden Campus Den Haag en de gemeente Den Haag.

Nergens anders in de wereld kun je een college volgen op het strand. Aansluitend op de colleges wordt een gezellige BBQ gehouden. De bijdrage in de kosten voor de BBQ inclusief een drankje is € 5.

Dinsdag 11 september 2018

(Nederlandstalige colleges)
  • Juul Manders, directeur en mede-oprichter van het lifestylemerk BALR.
  • Arjen Lubach, schrijver, cabaretier, televisiepresentator Zondag met Lubach en muziekproducent.

Als eerste geven Juul Manders en Arjen Lubach een college. Juul Manders spreekt over ondernemen, lifestyle en succes. Doen wat anderen niet doen en hoe hou je plezier in ondernemen.

Arjen Lubach doet een Q & A en beantwoordt alle vragen van studenten. Dit wordt een interactief college over bijvoorbeeld de wereld van de literatuur, televisie en het (sociale) internet. Alle vragen kunnen gesteld worden.