Jubileum opleiding Voeding en Diëtetiek

Tijd:

Locatie:

Hoofdvestiging

Onze opleiding bestaat dit jaar 75 jaar! Een mooi moment om elkaar te ontmoeten, terug te kijken en vooruit te blikken. Vier dit jubileum met ons mee, samen met relaties, oud-klasgenoten, (oud-)docenten en onze studenten.

VD75jaarlogoWat kan je verwachten?

Een gezellige onderwijsdag met een ruime keuze aan workshops, inspirerende sprekers, stands, netwerkactiviteiten en een feestelijke borrel. Accreditatie is aangevraagd.

Workshops

De organisatie van het 75-jarig jubileum heeft hun uiterste best gedaan om een ruime keuze aan workshops te werven. Er wordt naar gestreefd om de workshops te laten verzorgen door enthousiaste vooruitstrevende alumni, docenten en huidige studenten. Daarnaast zal het programma worden aangevuld door interessante workshopleiders uit het werkveld. Voorbeelden van onderwerpen die terugkomen zijn communicatie bij laaggeletterden, de veranderende identiteit van de consument of het gebruik van technologie bij het beïnvloeden van consumentengedrag. Daarnaast wordt er natuurlijk aandacht besteed aan hot topic ‘Red de diëtist’. Kom met ons brainstormen over de toekomst van de diëtist! Of volg eens een masterclass chemie, want hoe zat het ook alweer met al die stofjes? Kortom, genoeg te leren en te beleven!
Bekijk hier de workshops (pdf)

Aanmelden workshops

Deelnemen aan een workshop kan alleen met inschrijving. Wees er snel bij want vol=vol.
Gebruik hiervoor het Aanmeldformulier workshops. Inschrijven kan tot zondag 18 november 17:00.
Let op dat je je ook apart aanmeldt voor het Jubileum (zie hieronder).

Helene van DulmenDaarnaast nemen we op ons 75-jarig jubileum officieel afscheid van Helene van Dulmen. Helene werkt al sinds 1978 voor (de voorlopers van) De Haagse Hogeschool. Helene is al die jaren een enthousiaste, betrokken docent geweest die veel studenten heeft weten te inspireren voor voeding. De opleiding viert samen met Helene haar jarenlange betrokkenheid en hoopt dat (oud)studenten en collega’s dit met haar meevieren en afscheid komen nemen.

Alvast een kijkje in de keuken nemen?

Routebeschrijving

De Haagse Hogeschool is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via station Den Haag HS. Parkeermogelijkheid voor de auto is in Qpark Laakhaven. Hier zijn kosten aan verbonden.
Kijk hier voor een routebeschrijving voor auto, trein, tram en bus.

Meer informatie? Mail naar: jubileumvd75@hhs.nl
Wil je op de hoogte blijven van de opleiding en/of het programma van het jubileum? Like dan onze Facebookpagina of word volger van onze Instagram.

Aanmelden

Inschrijven voor het Jubileum kon tot en met 13 november. Het inschrijfformulier voor het Jubileum is niet meer in werking. Niet aan toegekomen om je in te schrijven? Stuur een mailtje naar jubileumvd75@hhs.nl met daarin:
- Je naam
- Welk jaar gestart opleiding (indien student/alumni)
- Huidige organisatie (indien werkend