I is for Involvement - Aannames onder de loep: het bevorderen van positieve interacties in de klas

Hoofdvestiging De Haagse Hogeschool

Datum:

5 december 2018

Tijd:

Locatie:

Hoofdvestiging, Speakers' Corner

Fatima El Bouk biedt een openbare les aan gebaseerd op haar onderzoek naar aannames onder docenten.

I is for Involvement

Waar gaat dat hele diversiteit en inclusiviteit nu over?  Leden van het Lectoraat Inclusive Education doen interessant werk dat ze graag met u willen delen. Maar ze willen niet dat u alleen komt luisteren, ze willen graag dat u een geëngageerde ervaring opdoet.  U bent uitgenodigd om deel te nemen in een serie publieke lessen, toneelstukken of documentaires die gevolgd zullen worden door discussies gefaciliteerd door leden van de kennis kring.  Iedere maand is er een presentatie onder de noemer I is for Involvement.  De nadruk ligt op het leren kennen van onze studenten en waar zij vandaan komen.  Wat denkt u te weten over de wereld waar onze studenten vandaan komen?  Waarom is dat belangrijk om te weten?  Kom en verrijk uzelf.

Fatima El Bouk biedt op 5 december een openbare les aan gebaseerd op haar onderzoek naar aannames onder docenten.  Aannames bestaan en verstoren het lesproces.  Maar aannames zijn aan te vechten en wanneer inzichtelijk gemaakt, dan kunnen ze bijdragen aan positieve interacties tussen docent en student.  Kom, leer en doe mee aan deze interactieve les.