Netwerkdiner

31 januari 2019

Tijd:

18:00 - 22:00

Jaarlijks leveren we zo'n 3000 unieke wereldburgers af. Grenzeloos denkende mensen die stevig in hun schoenen staan en uit eigen overtuiging de wereld tegemoet treden. En daar zijn wij trots op. Als UNESCO-hogeschool betrekken wij graag onze relaties bij ons onderwijs, onderzoek en de uitdagingen die wij tegenkomen.

Tijdens deze avond hopen we de samenwerking te intensiveren met bedrijven, instellingen en overheden. Graag betrekken wij onze gasten bij de ontwikkeling die De Haagse Hogeschool doormaakt. Hier horen zowel successen als uitdagingen bij.

De avond is zo opgezet dat onze gasten in gesprek kunnen gaan met zowel netwerkpartners van De Haagse Hogeschool als met onze medewerkers en enthousiaste studenten.

18:00 - 18:30
Inloop
18:30 - 19:10 Plenair programma
  • Leonard Geluk: Welkom en opening
  • Marja van Bijsterveldt - Burgemeester van Delft:
    'Het belang van Human Capital'
  • Video presentatie van onze talentvolle studenten
  • Rajash Rawal: 'Becoming World Citizens'
19:10 - 21:30
Dineren en ontmoeting met onze studenten en medewerkers
21:30 Afsluiting door Saskia Bruines: Wethouder onderwijs
Einde programma

Download hier het programmaboekje Netwerkdiner 2019 (pdf).

Met vriendelijke groet,
College van Bestuur