HHS#CONNECTED 2019: het grootste indoor studentenfestival van Den Haag

HHs Connected 2019

In het kort

Datum:

22 - 23 februari 2019

Tijd:

22:00 - 05:00

Locatie:

Hoofdvestiging

Voor de vijfde keer wordt HHS#CONNECTED op het atrium van De Haagse Hogeschool georganiseerd door ACKU in samenwerking met diverse Haagse studentenorganisaties zoals IIAM, LITT-events, INTERACCESS, INTAC, HSV, PELARGOS, HEBOS.

Het gebouw van De Haagse Hogeschool is niet alleen indrukwekkend groots en levendig overdag met haar 26.000 studenten en 2.000 personeelsleden, maar éénmaal per jaar is het dat ook ’s nachts tijdens HHS#CONNECTED. De hogeschool ondergaat dan een totale transformatie en komt tot leven met verschillende podia op verrassende plekken zoals op het kolossale atrium, de PABO gymzaal en de tentamenlokalen. De setting wordt helemaal spectaculair met prachtige projecties op het atrium, laser games in het restaurant, manshoge robots die meedansen op de muziek en een neon party in de kelder.

De artiesten die op gaan treden zijn geprogrammeerd door het studententeam van HHS#CONNECTED.  O.a. :Freddy Moreira, de dj die bekend staat om zijn tomeloze energie wanneer hij het podium betreedt, heeft een aantal geweldige mix tapes afgeleverd. Hij is een van de meest geboekte dj’s van dit moment. Hij tourt over de hele wereld en wij zijn dus erg blij dat wij hem op HHS#CONNECTED mogen verwelkomen. Childsplay, is een Nederlands producerstrio en muziekgroep. De groep is afkomstig uit Amsterdam en bestaat uit dj KidQ (Steven Kwik), mc Don Perignon (Don Hoitink) en producer Keanu (Steve Keanu). Hun grootste hit Bobbel (2015) Het trio brengt muziek voort in verschillende stijlen en met name in rap en traphall (een elektronische fusion van trapmusic, dancehall en moombahton). Zelf omschrijven ze hun muziek als opzwepend, tropisch en energiek. Vunzige deuntjes soundsystem, voor de gezelligste vunzige geluidjes hebben we deze mannen on stage.

Billy the Kit B2B Ziggy, deze vrienden / dj’s / producers zetten samen de hele school in een andere versnelling met meer dan 150 optredens per jaar zijn zij niet te missen.
Ziggy Kuylaars is opgegroeid in een muzikale familie en hij is zelf al sinds zijn 16e actief in de muziek. Billy the Kit heeft de hele wereld al rondgevlogen, verschillende van zijn nummers ken je van de radio.Sunny Sjoerd, DJ Sunny Sjoerd (ook bekend als Sjoerd van Schuylenburch) heeft zijn rol als iconisch personage in het Haagse nachtleven al langer dan 15 jaar opgebouwd door legendarische feesten te organiseren, en de dansvloer keer op keer in vuur en vlam te zetten. Als de officiële nachtburgemeester van de stad, promoot DJ Sunny Sjoerd de lokale nachteconomie met zomerse beats en allerlei feestelijke initiatieven. Verder staan Versano, Sven Fields, Jules B2B Shyrano, Kevin Orduña, WEF, DANIMAL, Steve Verm, MC GIMMICK, MC PANKA nog op de line up van dit studentenfestival dat plaats biedt aan 3.000 studenten.

Het HHS#CONNECTED festival vindt plaats op vrijdag 22 februari 2019 van 22:00 tot 05:00 uur aan het Johanna Westerdijkplein 75. Kaarten zijn online beschikbaar via ACKU.