Help! Ik kan niet kiezen : Studiekeuzebegeleiding voor havoleerlingen

Tijd:

Locatie:

Hoofdvestiging

Heb jij dat ook? Moeite met kiezen voor een hbo-opleiding die bij je past? Graag nodigen we je uit voor een gesprek met een studiekeuzeadviseur op maandag 4 maart, locatie De Haagse Hogeschool. Je ouders/verzorgers zijn ook hartelijk welkom.

Je gaat tijdens je bezoek aan de slag om (zelf)kennis te vergaren over hbo-opleidingen en over hoe je een studie kiest die bij je past. Er zijn ook hbo-studenten aanwezig waarmee je in gesprek kunt gaan over wat het betekent om aan het hbo te studeren. De middag wordt begeleid door studiekeuzeadviseurs van De Haagse Hogeschool en InHolland.

Locatie: De Haagse Hogeschool. Je wordt direct bij de entree ontvangen.
Meer info nodig? Stuur een mail naar info@spirit4you.nl.

*De gesprekken gaan puur over de keus voor een vervolgopleiding. De keuze voor een hbo-instelling volgt later.

Spirit4you is een samenwerkingsverband tussen vo-, mbo- en hbo-scholen in de regio Haaglanden en heeft als doel de overstap naar vervolgonderwijs voor jongeren te verbeteren en scholen te ondersteunen bij dit proces. www.spirit4you.nl