HRM-symposium 2019 - HRM of the future: be prepared not scared

Tijd:

Locatie:

Hoofdvestiging

Een sterke verbinding tussen onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk is waar De Haagse Hogeschool als netwerkhogeschool voor staat. De opleiding HRM organiseert daarom jaarlijks een symposium waar studenten, docenten en relaties uit de praktijk elkaar ontmoeten. Graag nodigen we je uit voor het HRM-symposium 2019 dat in het teken staat van de toekomst.

HRM of the future

We leven in een tijd met een duizelingwekkende hoeveelheid veranderingen, aangejaagd door onder andere de globalisering en de digitalisering. Zekerheden en verdienmodellen worden overhoopgehaald, organisaties die jarenlang succesvol waren, vinden zich opnieuw uit of maken plaats voor nieuwe organisaties.

En de veranderingen nemen toe in een exponentieel tempo. De verwachting is dat dat de wereld de komende 10 jaar nog radicaler gaat veranderen. Robotisering en kunstmatige intelligentie zullen bijvoorbeeld een nog grotere impact hebben op organisaties, werk en werkgelegenheid.  Ook de energietransitie, de zelfrijdende auto’s, blockchain, migratie en klimaatvraagstukken zorgen voor fundamentele maatschappelijke en economische veranderingen.

Wat is de impact van deze ongekende dynamiek op het werk en op de maatschappij? Is er bijvoorbeeld straks nog werk voor iedereen of gaan we een tweedeling krijgen tussen de haves en de have nots? Hoe kunnen we ons voorbereiden op wat er komen gaat en wat is de rol van HRM daarbij?

Tijdens het symposium 2019 krijg je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen van Ruud Veltenaar, een van de prominente trendwatchers in Nederland.  Tijdens verschillende workshops en masterclasses zoomen diverse experts in op deelthema’s. We sluiten af met Anne Doeser, HR Innovator bij de Rabobank. Uiteraard is er volop gelegenheid om te discussiëren en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

Bereid je voor op de toekomst en kom ideeën en inspiratie opdoen op het HRM-symposium 2019. Je kunt je aanmelden met het aanmeldformulier. Vergeet niet aan te geven welke workshop je wilt bijwonen. Inschrijven is mogelijk tot en met 10 april 2019. Lees meer over het symposium en de sprekers in ons Programmaboekje.

Locatie

Het symposium vindt plaats op de hoofdlocatie van De Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag). Bekijk hier de routebeschrijving.

Ontvangst en informatiemarkt
 13.30 - 13.35 uur  Welkom