Buurtbijeenkomst: Praat met ons mee!

buurtbijeekomst

Datum:

9 mei 2019

Tijd:

Locatie:

Migratie Museum, Den Haag

Het Migratie Museum is een instituut waar de rijkheid van onze verhalen gevierd wordt. Daarom is dit de perfecte plek om samen te komen om in gesprek te gaan over het verhaal van onderwijs. Wat houdt hoger onderwijs in? Wat betekent het voor ons als buurtbewoners? Wat betekent het voor mensen die willen gaan studeren? Hoe kan ik helpen?

‘It takes a village to raise a child’ is een bekend gezegde. Hoe kunnen wij als gemeenschap een grotere rol spelen in het studiesucces van onze jonge buurtbewoners en toekomstig studenten? Wat voor rol kan jij daarin spelen? Waarom is dat eigenlijk belangrijk?

Wij nodigen alle belangstellenden uit om met leden van het lectoraat Inclusive Education over deze vragen, en meer, in gesprek te gaan.

Ben je een student? Neem je familie, vrienden en andere geïnteresseerden gezellig mee!

Buurtbewoners kom en denk met ons mee.

Waar:   Migratie Museum
               Hoge Zand 42, 2512 EM Den Haag

Tijd:      Inloop: 18.30
               Programma: 19:00 – 21:00

Na afloop zijn er drankjes en hapjes beschikbaar.
Er wordt rekening gehouden met Ramadan.