Seminar Internal Auditing

intro IT auditing & HR businesspartner

In het kort

Datum:

24 mei 2019

Tijd:

13:00 - 16:00

Locatie:

Hoofdgebouw, Den Haag

Ter ere van het 25-jarig jubileum van de post-hbo-opleiding Internal Auditing bent u van harte welkom voor de seminar op 24 mei 2019. Ook wordt dan onze nieuwe opleiding IT Auditing op feestelijke wijze geïntroduceerd.

Samen met een aantal prominenten uit het auditvakgebied blikken we terug op ontwikkelingen van de afgelopen jaren en kijken we vooruit naar de toekomst. Zowel Sander Weisz als Fred Steenwinkel schijnen hun licht op ontwikkelingen in het auditvak.

Sander Weisz RO CCSA is Global Director Risk Management bij Recruit Global Staffing en voormalig voorzitter van IIA Nederland. Daarnaast is Sander zelf alumnus van onze opleiding Internal Auditing. Hij heeft diverse internal auditfuncties geleid en lijnfuncties vervuld in het bedrijfsleven waaronder bij KPN en USG People.

Fred Steenwinkel (RE RO RI CIA CISA CGEIT) is bestuurder bij ABN AMRO Pensioenfonds en universitair docent op het gebied van auditing. In het verleden heeft hij diverse Internal Audit Departments geleid binnen de financiële sector. Tevens is hij is voorzitter van het Nederlandse IIA en ISACA geweest.

Aan het bijwonen van de seminar zijn geen kosten verbonden.

Locatie

De Haagse Hogeschool
Hoofdgebouw
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Meer informatie

Op de website vindt u meer informatie over onze auditopleidingen Internal Auditing en IT Auditing. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Academie voor Masters & Professional Courses via mpc-info@hhs.nl of 070 445 89 00.