Mini symposium Bewegen in het revalidatiecentrum

mini symposium website

Datum:

27 juni 2019

Tijd:

Locatie:

Den Haag Vrederustlaan | Binnenhof Atrium

Op donderdag 27 juni presenteren tijdens het mini symposium Bewegen in het Revalidatiecentrum 1e jaars studenten van de opleiding Mens en Techniek | Bewegingstechnologie de resultaten van hun onderzoek naar de ondersteuning van het bewegen van patiënten tussen behandelingen in.

Net als vorig jaar hebben de afgelopen 10 weken 16 groepen 1e jaar studenten van de opleiding Mens en Techniek | Bewegingstechnologie van De Haagse Hogeschool zich over mogelijke oplossingen gebogen. De helft van de groepen heeft zich gericht op het onderzoeken en meten van beweging. De andere helft richtte zich op het ontwikkelen van mogelijke oplossingen. De studenten hopen te laten zien hoe creatief en toepasbaar hun resultaten zijn.

Een jury die bestaat uit oud-patiënten en collega’s zal uiteindelijk het beste onderzoeks- en ontwikkelproject belonen met de ‘Beste Propedeuse Award’.

Programma donderdag 27 juni 2019
11.00 - 12.45 uur Pitches en demonstraties