I = for Involvement

Meisje voor de spiegel

In het kort

Datum:

10 december 2019

Tijd:

15:30 - 17:00

Locatie:

Ovaal 2.31

Op 10 december staat er een I for Involvement op het programma, waarin Rhea Eelthink en Sekano Ntoane je mee gaan nemen in hoe de norm voor 'druk' op het lichaam en de geest kan zorgen.

Rhea gaat vertellen over haar onderzoek naar fatshaming, waar we ons veel te weinig bewust van zijn en maar zelden over praten, terwijl dit een enorme impact kan hebben op het zelfvertrouwen. De norm, waar we zogenaamd aan moeten voldoen, wordt bevraagd en we onderzoeken met elkaar wat er moet gebeuren om deze culturele trend, die resulteert in druk, te veranderen.

Sekano gaat ons laten ervaren hoe bewust we zijn of kunnen worden van ons lichaam. Ons hoofd is het instrument dat we gebruiken en nodig hebben om te studeren en voor ons werk, maar hoe zit dat met ons lichaam? De druk die we ervaren om te moeten presteren, zorgt ervoor dat we de aandacht en zorg die nodig is om ons lichaam en via die weg ook ons hoofd gezond te houden vaak onderschatten. Of deze holistische manier van voor jezelf zorgen misschien essentieel is, gaan we met elkaar onderzoeken.

Datum: 10 december 15:30-17:00
Locatie: Ovaal 2.31
Aanmelden via: InclusiveEducation@hhs.nl