Ontmoet Ilja Leonard Pfeijffer

Tijd:

Locatie:

Hoofdvestiging, Speakers' Corner

Op weg van Genua naar het Winternachten internationaal literatuurfestival, doet Ilja Leonard Pfeijffer De Haagse Hogeschool aan! Wil je kennismaken met de schrijver van de roman Grand Hotel Europa? Donderdag 16 januari zal hij vertellen over zijn boeken en geïnterviewd worden door studenten. Ben jij student en heb je Grand Hotel Europa gelezen en wil jij hiervoor in aanmerking komen?
Meld je dan hier aan.

Ilja Leonard Pfeijffer (Rijswijk, ZH) schrijft romans, verhalen, gedichten, columns, essays, kritieken, theaterstukken en songteksten. Hij woont en werkt in Genua. Pfeijffer was tot 2004 werkzaam als classicus aan de Universiteit Leiden. In 2015 toerde hij in het voorjaar door Nederland en Vlaanderen met Tommy Wieringa, Dimitri Verhulst, Gustaaf Peek en Thé Lau met het theaterprogramma The Pursuit of Happiness.

In 2014 won hij de Libris literatuurprijs met zijn roman La Superba (2013) en hij werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2019 met zijn roman Grand Hotel Europa.

Iedereen is van harte welkom!
Vul even het aanmeldformulier in.

The Lighthouse is het debatcentrum van De Haagse Hogeschool.  Alle activiteiten van The Lighthouse vinden plaats in het Hoofdgebouw en zijn vrij toegankelijk, soms na aanmelding dus check de website lighthouse.hhs.nl!