HHS #CONNECTED 2020

Tijd:

Locatie:

Hoofdgebouw De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool wordt op 21 februari 2020 omgetoverd tot een waanzinnige club waar studenten en medewerkers heerlijk met elkaar kunnen feesten. Naast al het serieuze werk en studeren is dat een mooie uitlaatklep aan het begin van het jaar om eens lekker los communiceren over alle goede plannen.

Tijdens het HHS #CONNECTED FESTIVAL ontstaat die gelegenheid om met studenten en medewerkers van de zeven faculteiten op een losse manier in contact te komen. Lekker te dansen, een drankje te drinken, een beautysessie van Maison te ondergaan en er staan goede dj’s op de plekken waar je normaal aan je tentamens zit te zwoegen. In samenwerking met ACKU organiseren studenten dit jaarlijkse feest in de hogeschool. De voorbereidingen van dit evenement vragen veel van de studenten die als vrijwilligers meewerken aan deze unieke productie in de hogeschool. Samen staan we sterk en maken we er een groot feest van.

Op vrijdag 21 februari gaan de deuren van de hogeschool wijd open van 22:00 uur tot 05:00 uur en kan iedereen een dansje komen wagen bij de vier verschillende podia waar landelijk bekende dj’s hun muziek laten horen. Met klinkende namen als Freddy Moreira, Johnny 500, IR-SAIS, HATO, Robin Roxette, Nafthaly Ramona en vele anderen. In de school worden daarvoor het Atrium, het tentamenlokaal en twee sporthallen omgebouwd tot feestlocaties. Voor alle bezoekers komen er kluisjes in het centrale restaurant om je spullen op te bergen en zijn op alle locaties vrolijke barren ingericht. Laat het feest maar losbarsten, in die grijze wintertijd bestaat er niets mooiers.

Sloteditie

In februari 2020 wordt het feest voor de laatste keer georganiseerd aangezien ACKU eind september 2020 ophoudt te bestaan. Om die reden wil ACKU graag alle oud-ACKU vrijwilligers uitnodigen aanwezig te zijn bij deze sloteditie.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.acku.nl  Voor meer informatie kun je bellen 070-4458885 of langskomen bij ACKU – Johanna Westerdijkplein 67.