24 uur met… Health Innovation Challenge

mensen werken samen op hun laptops, omringd door post-its

In het kort

Datum:

6 - 7 maart 2020

Tijd:

18:00 - 18:00

Locatie:

Betafactory, Delft

Wil jij graag de nieuwe zorginnovaties van morgen bedenken? Mensen helpen door techniek te implementeren in hun dagelijks leven? Doe dan mee met de Health Innovation Challenge 2020 en maak kans op deelname aan de European Innovation Academy in Cascais, Portugal!

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart gaan we voor de vijfde keer aan de slag om in 24 uur een slimme innovatie voor gezondheid en/of zorg te bedenken. In teams bestaande uit 4 personen ga je naar aanleiding van een aantal voorgelegde challenges aan de slag. Je krijgt dan 24 uur de tijd om van een idee tot een technische innovatie te komen. Van probleem tot product in 24 uur! Naast begeleiding door coaches vanuit onderwijs en bedrijfsleven worden er diverse workshops gegeven. De eindresultaten en de manier van werken worden beoordeeld door een jury op o.a. haalbaarheid en innovatiegraad. 

De Health Innovation Challenge zal duren van vrijdag 6 maart 18:00 tot zaterdag 7 maart 18:00 uur en vindt plaats in de Betafactory werkplaats in Delft. In de komende weken zal steeds meer bekend worden gemaakt over het evenement, dus hou vooral de pagina van de Health Innovation Challenge goed in de gaten.