Big Conversation: A tale of two cities: Global Learning in The Hague and Miami

collage1

In het kort

Datum:

4 juni 2020

Tijd:

15:00 - 16:00

Locatie:

Online meeting

De Haagse Hogeschool en Florida International University richten zich beide op Global Learning. Echter, de twee instellingen conceptualiseren Global Learning op een andere wijze en zetten ook andere instrumenten en strategieën in om dit te bereiken.

In deze Big Conversation gaan Dr. Jos Beelen en Dr. Stephanie Doscher in op de relatie tussen Global Learning en Internationalisering, en in het bijzonder Internationalisation at Home. Tevens zal er aandacht zijn voor Collaborative Online International Learning (COIL) als een gemeenschappelijk instrument voor Global Learning.

Doe mee aan deze Big Conversation op donderdag 4 juni van 15.00-16.00 uur.
Gebruik de volgende link: Join Microsoft Teams Meeting

Dr. Stepahnie Dorscher is directeur van het Office for Global Learning Initiatives bij Florida International University en is co-auteur van Making Global Learning Universal: Promoting Inclusion and Success for All Students (2018).

Dr. Jos Beelen is lector Global Learning bij De Haagse Hogeschool en lid van de publicatiecommissie bij de European Association for International Education (EAIE).

De Big Conversation is een activiteit van het WIN Lab, een nieuw initiatief waar expertise op WIN toegankelijk wordt gemaakt voor iedereen. Hierin werken Team Wereldburgerschap & Internationalisering samen met het Centre of Expertise Global & Inclusive Learning.