Proefles Executive Coaching - Academie voor Masters & Professional Courses

Een les van een masteropleiding

In het kort

Datum:

10 juni 2020

Tijd:

19:00 - 20:30

Locatie:

Online

Je verder ontwikkelen? Dan nodigen wij je van harte uit voor de proefles Executive Coaching op 10 juni 2020.

Wil je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk- en professioneel vlak? Ben je op zoek naar een opleiding die aansluit bij jouw leerbehoefte? En wil je onderzoeken of de Post-master Executive Coaching bij je past? Meld je dan gratis aan voor de online proefles op 10 juni van 19.00-20.30 uur.

Een proefles is de ideale gelegenheid om te ervaren of de opleiding qua inhoud en sfeer bij je past. Tijdens de proefles laten we je kennismaken met coachen op leiderschapsontwikkeling, specifieke executive coachvragen, waar het zich onderscheidt van andere soorten coachen en wetenschappelijk onderzoek naar effectiviteit. Ook komen verschillende onderwijsvormen aan bod. Je investeert maximaal in jezelf, wij investeren maximaal in jouw ontwikkeling. De proefles wordt verzorgd door twee docenten van de opleiding: Lenka Hora Adema en Marijke Sybesma.

Opleidingsadviesgesprek
Kun je helaas niet deelnemen aan de proefles? Neem dan contact op met Ingrid Oonk (programmanager van de opleiding), voor een adviesgesprek op maat. Bekijk direct meer informatie over de Post-master Executive Coaching.

Aan het volgen van de proefles zijn geen kosten verbonden.

Locatie

Online via Microsoft Teams. Enkele dagen vooraf ontvang je een mail met verdere informatie.