Aftrap “Minor Zorgcoördinatie, ondersteuning van gezinnen met complexe problemen”

Activiteit 31 augustus 2020

Datum:

31 augustus 2020

Tijd:

Locatie:

online

Op 31 augustus 2020 gaat de minor “Zorgcoördinatie, ondersteuning van gezinnen met complexe problemen” van start. Deze minor is tot stand gekomen in een bijzondere samenwerking tussen de Haagse Hogeschool (faculteit SWE en lectoraat Jeugdhulp in Transformatie), gemeente Den Haag en partners uit het jeugdveld.

De minor beoogt aankomend professionals te leren hoe zij goede zorg voor gezinnen met complexe problemen kunnen organiseren. Studenten leren tijdens deze minor hoe zij samen met gezinnen systematisch tot een goed op elkaar afgestemd hulpverleningsplan kunnen komen. Speciaal aandachtspunt daarbij is de interprofessionele samenwerking en het beleggen van regie en zorgcoördinatie. Op basis van recente inzichten uit onderzoek en praktijk bereiden we aankomend professionals voor op het coördineren van zorg voor gezinnen met complexe problemen.

De aftrap is voor:
  • Studenten die zich hebben ingeschreven voor de minor Zorgcoördinatie, ondersteuning van gezinnen met complexe problemen.
  • Overige belangstellenden
Link naar de aftrap