Gesprek met Matthew Caruana Galizia

Tijd:

Locatie:

Online event

8 oktober a.s. geeft Matthew Caruana Galizia, Pulitzerprijs Laureaat van 2017, zijn toelichting op de Panama-documenten. Als je geïnteresseerd bent in onderzoeksjournalistiek, persvrijheid, onafhankelijke media en strijd tegen straffeloosheid, luister dan naar het gesprek tussen studenten en docenten van LAW en Matthew Caruana Galizia.

8 oktober a.s. geeft Matthew Caruana Galizia, Pulitzerprijs Laureaat van 2017, zijn toelichting op de Panama-documenten. Hij is beroemd voor het onthullen van het EU-paspoortschema in Malta 5 jaar geleden. Als je geïnteresseerd bent in onderzoeksjournalistiek, persvrijheid, onafhankelijke media en strijd tegen straffeloosheid, luister dan naar het gesprek tussen studenten en docenten van LAW en Matthew Caruana Galizia.

Dit evenement is open voor alle Haagse studenten, docenten en alle geïnteresseerden in het onderwerp. Stel je vragen in de chat van het MS Teams Live-evenement tussen Londen, Den Haag en Malta. Je hoeft je niet te registreren, klik gewoon op Deelnemen op 8 oktober om 18.30 uur. We zien je graag.