Feestelijke start van het UASNL netwerk

Datum:

29 oktober 2020

Tijd:

15:30 - 17:00

Op donderdag 29 oktober van 15u30 tot 17u00 vindt de (uitgestelde) feestelijke start van het UASNL netwerk plaats. Tevens is het ook de lancering van de nieuwe website. Mendeltje van Keulen, lector Changing Rôle of Europe, zal als moderator optreden. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen en een kijkje te nemen op de website, die mede door onze collega’s van M&C is ontwikkeld!

UASNL is het netwerk van 14 Nederlandse hogescholen met gedeelde Europese onderzoeksambities, waar De Haagse Hogeschool lid van is. Doel is het Nederlandse praktijkgerichte onderzoek voor het voetlicht te brengen bij de interessante  Europese netwerken, organisaties en ambtenaren in het algemeen en voor de deelnemende hogescholen een etalage van de relevante onderzoeksactiviteiten en –projecten te vormen in het bijzonder.