10 jaar op ontdekkingstocht: lustrumfestival lectoraat Duurzame Talentontwikkeling

Lustrum DT

Datum:

30 september 2021

Tijd:

Locatie:

online en/of De Haagse, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag

Het lectoraat Duurzame Talentontwikkeling viert zijn 10-jarig bestaan op donderdag 30 september met het festival ‘10 jaar op ontdekkingstocht’.

10 jaar onderzoek naar duurzame talentontwikkeling; het was voor ons, de onderzoekers van het lectoraat, een bijzondere ontdekkingsreis. Van de zorg tot de retail, van de installatietechniek tot tuinbouw, we vonden overal reisgezelschap. Samen met jou onderzochten we hoe we onze steeds veranderende wereld een beetje mooier kunnen maken door talent, studenten en collega's van binnen en buiten de hogeschool, de kans te geven zich optimaal te ontplooien.

Tijdens onze reis deden we onderzoek op diverse bestemmingen en leerden van onze ervaringen. In onze bagage verzamelden we tools waarmee zowel de student als professional zich verder kunnen ontwikkelen in innovatieve leerwerkomgevingen, bijvoorbeeld in learning communities. Tijdens het festival presenteren wij deze tools, de souvenirs die we van onze reizen meenamen.

10 jaar onderzoek naar duurzame talentontwikkeling is voor het lectoraat niet het eindpunt van onze reis. In onze wereld is altijd iets nieuws te ontdekken. Grenzen tussen leren en praktijk vervagen, een leven lang ontwikkelen is cruciaal. Samen met jou dromen we op ons festival dan ook graag over nieuwe bestemmingen; we gaan op zoek naar de vragen voor de toekomst.

13.30 – 14.00 uur           Inloop

14.00 – 14.15 uur           Opening

14.30 – 15.15 uur           Workshop ronde 1

15.30 – 16.15 uur           Workshop ronde 2

16.30 – 17.15 uur           Rondetafelgesprek

17.30 – 18.30 uur           Toost op de toekomst

Het lustrumfestival is deels online en deels bij De Haagse te volgen.

• De opening en het rondetafelgesprek zijn zowel online (via stream of MS teams) als op locatie mee te maken.
  • De workshops zijn of online of (coronaproof) op locatie te volgen.

Aanmelden

Kijk voor een overzicht van alle workshops op: Lustrumfestival Duurzame Talentontwikkeling . Stel je eigen programma samen, offline en/of online, en meld je snel aan!