MINIMALISME en DUURZAME LIFESTYLE | gratis lezing

minimalisme

In het kort

Datum:

4 oktober 2021

Tijd:

16:00 - 17:00

Locatie:

Speakers' Corner

Verlangen naar minder


Minimalisme gaat over de essentie, over dat wat écht belangrijk is in jouw leven. Door het overtollige te verwijderen, blijft er meer ruimte over voor rust, vrijheid en geluk.

Interactieve presentatie over minimalistisch leven door Jelle Derckx, auteur, acteur en blogger. Op growthinkers.nl maakt hij video's en schrijft hij over persoonlijke groei, minimalisme en duurzaamheid.

Met een hoofd vol zorgen ging Jelle Derckx op reis naar Brazilië. Deze reis en een boek dat hij meenam, veranderden zijn leven. Terug in Nederland begint hij minimalistischer te leven. En krijgt hij meer tijd en ruimte voor de dingen die hij écht belangrijk vindt. Minimalisme gaat over het overtollige verwijderen. Meer ruimte maken voor rust en voor dat wat voldoening brengt. Maar hoe pak je dat aan? Het overtollige verwijderen?

Jelle vertelt open en eerlijk over zijn zoektocht. Over successen, maar ook over zijn frustraties. Met zijn inspirerende lezing maakt hij minimalistischer leven aantrekkelijk. En na zijn down-to-earth tools en tips sta je te popelen om zelf het roer (wat) om te gooien!

Aanmelden is niet nodig! Je bent van harte welkom in de Speakers' Corner. Het is gratis! Laat je inspireren!

OVER JELLE DERCKX

Jelle Derckx is onder andere bekend van zijn blog growthinkers. Daar schrijft hij samen met zijn vriendin over onderwerpen als persoonlijke groei, minimalisme en een duurzame lifestyle. In 2018 publiceerde hij het boek Verlangen naar minder over zijn zoektocht naar een bewust en duurzaam leven. Ook maakte hij de podcastserie Het groene hart en publiceerde hij in verschillende media.
jelle derckx