Online ouderavond

11 november 2021

Tijd:

Locatie:

Oudersessie: Hoe begeleid ik mijn kind in de studiekeuze?

Speciaal voor ouders, die op zoek zijn naar tips en handvatten om samen met hun kind aan de slag te gaan met de studiekeuze, organiseren de studiekeuzeadviseurs van De Haagse Hogeschool een online oudersessie met als thema “Hoe begeleid ik mijn kind in de studiekeuze?”. Tijdens deze sessie presenteren we informatie omtrent het maken van keuzes, vertellen we welke mogelijkheden er zijn voor kinderen en hun ouders en is er alle ruimte om vragen te stellen via de chat.
Wees welkom tijdens onze online oudersessie op donderdag 11 november van 18.30 tot 19.30 uur. Meld je aan via het aanmeldformulier. Eventuele vragen vooraf kunnen gemaild worden naar studycareer@hhs.nl. Graag tot ziens op donderdag 11 november.