Bezoek onze Open Dag

Tijd:

Locatie:

De vestigingen van De Haagse

Kom naar ons toe op 13 november en maak kennis met docenten, studenten en de locaties. Maak online alvast kennis met onze opleidingen van 8 t/m 12 november.

We kijken er al meer dan een jaar naar uit om jou weer te ontvangen op onze locaties. Zaterdag 13 november is het dan eindelijk zo ver! Al onze vestigingen zijn tussen 10.00 en 15.00 uur geopend. Bij aanmelden kan je jouw gewenste tijdslot reserveren. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en willen je graag laten kennismaken met onze docenten, studenten en locaties. We willen je graag de sfeer op De Haagse Hogeschool laten ervaren. Daarom staat onze Open Dag op 13 november helemaal in het teken van ontmoeten, doen en kijken of De Haagse het voor jou heeft. Maar ook online is er van alles te beleven. In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 november bieden alle opleidingen online sessies aan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij het maken jouw studiekeuze.

Klik op Meer info en bekijk alles over onze Open Dag.