Paarse Vrijdag

Paarse Vrijdag

In het kort

Datum:

10 december 2021

Tijd:

10:00 - 18:00

Paarse Vrijdag anyone? Paarse Vrijdag is een dag waarop iedereen solidariteit kan tonen met LHBTIQ+ ’ers, simpelweg door het dragen van een paars kledingstuk. Dit initiatief is komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten en Canada waar Spirit Day voor het eerst plaatsvond, als middel om het pesten van LHBTIQ+-jongeren tegen te gaan. Ook De Haagse sluit zich aan bij dit initiatief, en roept al haar studenten en medewerkers die de queer-community een warm hart toedragen ook paars te dragen op 10 december.

Op Paarse Vrijdag organiseert The Lighthouse in samenwerking met de Taskforce Diversiteit en Inclusie een (online) programma met als thema: “Diversiteit in de regenbooggemeenschap”. Dit programma is voor iedereen die studeert of werkt aan De Haagse Hogeschool met veel of juist weinig kennis van de queer community.

Aanmelden

Door de coronamaatregelen bieden we dit jaar een volledig online programma. Aanmelden is verplicht en kan via de volgende link. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste informatie.