Projectenbeurs 29 maart

werkplaats-min

In het kort

Datum:

29 maart 2022

Tijd:

16:00 - 18:00

Locatie:

Betafactory (vestiging Delft)

Om aan de vraag vanuit zowel de opleidingen als het bedrijfsleven/lectoraten te voldoen organiseert de Betafactory binnenkort weer een projectenbeurs!

Deze wordt gehouden op dinsdag 29 maart van 16.00 – 18.00 uur in de Betafactory werkplaats (vestiging Delft). De projectenbeurs is hèt moment om in contact te komen met onze opleidingen voor het uitzetten van (multi)disciplinaire projecten binnen de faculteit Technology, Innovatie & Samenleving.

De opzet van de projectenbeurs is die van een beursvloer: bedrijven en collega’s die een opdracht beschikbaar hebben, kunnen langs de opleidingsstands lopen en hun opdracht bespreken. Voor docenten is het een mooie gelegenheid om te zien wat voor projecten er mogelijk zijn, voor bedrijven is het een ‘reality check’; is mijn opdracht zo geschikt voor studenten?

Om de projectenbeurs succesvol te maken voor zowel bedrijven als opleidingen en lectoraten streven we ernaar dat van elke opleiding minimaal één medewerker aanwezig is die kennis van zaken heeft met betrekking tot de projecten binnen zijn/haar opleiding. 

Het programma is als volgt:

16:00 - 16:30 uur: Inloop

16:30 - 16:35 uur: Welkom en toelichting op de opzet en werkwijze van de projectenbeurs  door Nico Persoon, coördinator Betafactory

16:35 - 17:30 uur: Projectenbeurs

17:30 - 18:00 uur: Rondleiding en netwerkborrel

Projecten kunnen aangemeld worden door dit formulier in te vullen (voor 22 maart).

Wij hopen van harte je te mogen verwelkomen.

Bekijk ook het promo-filmpje.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door:

logo-ondernemersfonds
logo gebiedsfonds DTP verticaal