Zitloze werkdag: kom in beweging!

zitloze werkdag

Datum:

14 juni 2022

Tijd:

Locatie:

Speakers Corner, De Haagse Hogeschool

Voldoende afwisseling in zitten en bewegen is dé oplossing om fit en vitaal te blijven voor medewerkers en studenten van De Haagse Hogeschool. Maar op een drukke school- of werkdag, is dit ook vaak het eerste wat er bij inschiet. Toch even nog snel die mail versturen, even je de opdracht afmaken.. Voor je het weet, zit je de hele middag achter je laptop. Op 14 juni is het Zitloze werkdag en dagen we je als kenniscentrum Health Innovation uit om in beweging te komen!

Haal je gratis powershot op!

Wandeling nummer 1 heb je zo in de pocket, als je jouw gratis powershot ophaalt in het Atrium. Dit vitamineshot zorgt ervoor dat je de hele dag fit en scherp blijft. De powershots worden rond 11.00 uur en 14.00 uur uitgedeeld door studenten in het Atrium.

Workshop ‘Leef je Gezond’

In de Speakers Corner wordt op 14 juni de workshop ‘Leef je Gezond’ georganiseerd. Hier krijg je leuke tips & tricks over hoe je gezonder kunt leven, want ook met kleine aanpassing merk je op de lange termijn een groot effect. Daarnaast worden ook feiten en fabels over gezonde voeding onder de loep genomen. De workshop wordt gegeven door een ervaren diëtist en sportcoach.

Er worden twee edities van de workshop ‘Leef je Gezond’ gegeven:

Workshop 1 - 10.30 uur tot 11.30 uur

Workshop 2 – 12.30 uur tot 13.30 uur

De workshops zijn gratis toegankelijk. Aanmelden kan per mail via healthinnovation@hhs.nl.