Het Vitaliteitsfestival

Tijd:

Locatie:

De Haagse Hogeschool

Op 24 juni 2022 is het weer zover! Graag nodigen we je uit voor het 'Vitaliteitsfestival' op De Haagse Hogeschool. Dit jaar wordt de hogeschool omgetoverd tot een paradijs van de vitaliteit.

Luister naar onze gastspreker Reineke Gerding, neem een bezoekje aan de Dragon’s Dens waar de studenten hun beroepsproducten presenteren en loop over de markt waar eerstejaarsstudenten delen wat zij de afgelopen maanden hebben gemaakt. Waan je door de netwerkmarkt en maak connecties! Of volg de workshop van David Zonnenberg over flexpertise. Voor de lunch wordt gezorgd en tenslotte vindt de theatervoorstelling 'Identiteitsbewijs...?' plaats!

Zien we je daar? Schrijf je in via deze link.

Het programma

Ochtendprogramma
 09:15 – 09:45
Inloop

09:45 – 10:30
Gezamenlijke opening met keynote speaker Reinicke Gerding

10:45 – 12:30
Dragon’s Den (derdejaarsstudenten), (netwerk)markt (eerstejaarsstudenten) en workshop Flexpertise van David Zonnenberg (vierdejaarsstudent).
 12:30 – 13:30
Afronding ochtendprogramma en een lunch.
 Middagprogramma

13:30 – 15:00
Theatervoorstelling ‘Identiteitsbewijs…?’ door derdejaarsstudenten.