Infobijeenkomst docent-traineeprogramma

Tijd:

Locatie:

De Haagse Hogeschool, locatie Johanna Westerdijkplein

De Haagse Hogeschool start januari 2023 met haar derde traineeprogramma voor nieuwe hbo-docenten. We hebben plek voor 14 trainees binnen verschillende opleidingen.

Ben jij bijna of kort geleden (maximaal twee jaar) afgestudeerd en wil je aan de slag in het hoger onderwijs? Als docent-trainee bij De Haagse ga jij je ontwikkelen tot inspirerende, kundige en verbindende docent. Tijdens het tweejarige fulltime werk- en leertraject leer je de kneepjes van het docentenvak, trek je op met een leergierige groep peers en ontwikkel je een brede blik op De Haagse Hogeschool en op de ontwikkeling van jongvolwassenen. De werving vindt plaats in september, de vacature is vanaf 1 september te vinden op www.hhs.nl/vacatures

Meer weten?

Voor geïnteresseerden organiseren we een informatiebijeenkomst op dinsdag 6 september. Daar vertellen we je meer over het programma, kun je al je vragen stellen en kun je in gesprek met (oud-)trainees over hun ervaringen als trainee en startend hbo-docent. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via dit formulier. Uiterlijk 5 september krijg je meer informatie over de exacte locatie.

Deze opleidingen doen mee

• Integrale Veiligheidskunde
  • HBO-ICT
  • HBO-V (Verpleegkunde)
  • Halo (docent lichamelijke opvoeding)
  • Werktuigbouwkunde
  • Technische Bedrijfskunde
  • Pedagogiek
  • Pabo
  • Bedrijfskunde
  • Human Resource Management
  • En onze faculteit M&O - waar naast Bedrijfskunde en HRM ook de opleidingen Communicatie  en European Studies onder vallen - heeft nog drie plekken op basis van matching.

De Haagse Hogeschool als inclusieve campus

De Haagse wil een inclusieve campus zijn. Wij staan bekend als een instituut met een zeer diverse studentenpopulatie. Die diversiteit zien wij nog niet in dezelfde mate terug onder onze medewerkers. Daar willen wij iets aan doen, want we (er)kennen de toegevoegde waarde van diversiteit. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten leiden tot een grotere denkkracht, betere keuzes en dragen bij aan de kwaliteit van ons onderwijs. Het maakt niet uit waar jij of je ouders zijn geboren, wat je schoolroute is geweest, waar je in gelooft of van wie je houdt, wij zijn benieuwd hoe en wat jij wilt bijdragen om de aansluiting bij onze studenten en de veranderende wereld om ons heen te vergroten.