Symposium "mooi onderwijs doe je samen"

Afbeelding1

Datum:

18 november 2022

Tijd:

13:30 - 17:00

Een symposium waar ik (Marianne Walhout-Diependaal) afscheid neem van het bachelor onderwijs, maar vooral de  start van een nieuwe levensfase met nieuwe uitdagingen wil vieren.

Onder mooi onderwijs versta ik inclusief onderwijs, onderwijs waarbij de leefwereld en de talenten van studenten centraal staan en onderwijs wordt gecreerd samen met studenten en organisaties. Het onderwijs is gericht op het opleiden van studenten tot jonge professionals, wereldburgers en levenskunstenaars.

Tijdens het symposium zal onder andere key note speaker Rajash Rawal aan het woord komen over het leiderschap wat nodig is voor een inclusieve onderwijsorganisatie.

Daarnaast komen er diverse studenten aan het woord over hun verschillende projecten en zullen we stil staan bij de cultuurreis in Nederland van een aantal studenten.

Het symposium wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Meld je aan!