Evenementen

Handel en Stabiliteit: Impact van Handelsovereenkomsten ...

Het Lectoraat Europese Integratie organiseert op maandag 6 maart onder de titel ‘Handel en Stabiliteit’ een -Engelstalig- seminar over de impact van handelsovereenkomsten op internationale betrekkingen (‘Trade and Stability: Impact of Trade Agreements on International Relations’).

Lees verder

Brain Awareness Week

Jaarlijks wordt over de hele wereld de Brain Awareness Week (BAW) georganiseerd in maart. Tijdens de BAW wordt aandacht besteed aan hersenen, hersenletsel en hersenonderzoek.

Lees verder

Verkiezing hybride student-ondernemer 2017

Het lectoraat Financial Inclusion and New Entrepreneurship aan De Haagse Hogeschool organiseert op 18 mei 2017 alweer de vijfde editie van de Dag van de hybride student-ondernemer met als onderdeel de verkiezing. Ben je student en heb je naast je opleiding een onderneming of ondernemende bijbaan dan kun je hieraan meedoen.

Lees verder

Conferentie lectoraat Duurzame Talentontwikkeling

Deze conferentie, die wordt georganiseerd door het lectoraat Duurzame Talentontwikkeling van De Haagse Hogeschool in samenwerking met de Dialogical Self Academy, verkent op een praktische en theoretische manier hoe reflectiviteit met creativiteit verbonden kan worden.

Lees verder

We hebben niks kunnen vinden, probeer opnieuw te filteren.