Evenementen

EMEN Annual event: Innovative financing solutions for mi...

Innovative financing solutions for migrant entrepeneurs? Cross your own borders! Join us at the 2d international event of the European Migrant Entrepreneur Network (EMEN). An event without long speeches. Instead brief, thought provoking talks, a thriving market where innovations are shown, pitches, interactive workshops, debates, and inspiring encounters.

Lees verder

Promotie: The development of the Athletic Skills Track

De Athletic Skills Track (AST), een nieuw ontwikkelde motoriektest, voldoet aan de wetenschappelijke eisen van een betrouwbaar en valide meetinstrument om de motorische vaardigheden van kinderen tijdens de gymles te meten. Met de nieuwe test is het mogelijk om de motorische vaardigheid van één hele klas kinderen (4- tot 12-jaar) te kunnen vaststellen in 1 gymles.

Lees verder

Studiedag 21ste-eeuwse vaardigheden in de doorlopende le...

Om meer te weten te komen, over de doorlopende leerlijn werken De Haagse Hogeschool, NHL-Stenden Hogeschool samen met ROC Mondriaan en de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL). Zij onderzoeken de aansluiting van internationalisering door middel van case studies en interviews en hebben vervolgens een survey gehouden onder MBOs en scholen voor HAVO. De inzichten die hieruit zijn voortgekomen, willen we delen en verdiepen op deze studiedag.

Lees verder

We hebben niks kunnen vinden, probeer opnieuw te filteren.