Evenementen

Save the Date: Symposium Cyber Resilience

Dit najaar presenteert het Centre of Expertise Cyber Security zich aan externe partners, onderzoekers van kennisinstellingen, collega’s van De HHS en overige geïnteresseerden. Tijdens het symposium wordt teruggeblikt op mooie resultaten van ons kenniscentrum en kijken we vooruit naar nieuwe initiatieven. Daarnaast worden projecten van onze drie lectoraten en onze innovatieve labs gepresenteerd.

Lees verder

Intreerede Monique Berger, Lector Technologie voor Inclu...

Monique Berger is sinds januari 2021 lector Technologie voor Inclusief Bewegen en Sport, onderdeel van het kenniscentrum Health Innovation van De Haagse. Tijdens haar intreerede op 27 januari 2022 presenteert zij, samen met haar kenniskringleden, de onderzoeksthema’s en ambities van het lectoraat. Ook gaat zij in gesprek met stakeholders zoals betrokkenen uit het veld van de revalidatie en bewegen en sport.

Lees verder

Save the date: Symposium Internationalisering & Wereldbu...

Heb je een internationale ervaring - thuis of over de grens - nodig om jezelf een wereldburger te kunnen noemen? Hoe word je eigenlijk een wereldburger? Door de wereld rond te reizen of door vanuit je stoel het internationale nieuws te volgen? Of is vrijwilligerswerk in het multiculturele buurtcentrum ook een vorm van wereldburgerschap? Hamvraag is: Staat wereldburgerschap los van internationalisering of zijn het 2 werelden?

Lees verder

We hebben niks kunnen vinden, probeer opnieuw te filteren.