Fotoalbum 2

Tafel Michiel Boer

“Als de rechtbank een termijn van 6 weken de ‘fast lane' noemt, valt er zeker wat te verbeteren.”

“Ik ben altijd erg onder de indruk van de deskundigheid van rechters, maar jongens wat duurt een zaak soms lang.”

“Eigenwijsheid is niet alleen kenmerkend voor rechters, dat zie je bij veel organisaties van professionals.”

“Hoezo kan ik een rechtszaak niet digitaal aanbrengen? Rechters boeken hun vakantie toch ook via de computer?”

“Steeds meer mensen werken als zzp’er. Voor hen is het een uitdaging om naast de organisatie van hun werk ook nog te blijven leren. Hoe gaat de hogeschool die groep bedienen?”

Tafel Jeady Pigmans

“Als je vraagt wat je gister vroeg, krijg je het antwoord dat je gisteren kreeg. In de circulaire economie moeten we starten met het stellen van andere vragen!”

Tafel Jos Beelen

“Ik had me niet gerealiseerd dat studenten zoveel kunnen leren van online samenwerking met studenten in het buitenland.”

Tafel Barbara Gemen

Sander was de superster van het netwerk diner en moest de mensen van zich af slaan.

Tafel Sander Mertens

“Ik had mijn glitterpak aangetrokken om te schitteren.”

Tafel Jos van Beuningen

"Een netwerkdiner zoals die bedoeld is - gezellige sfeer, lekker eten en interessante praatjes en contacten. Bedankt!"

Tafel Facility Management

FM vond de testopstelling van Damien erg mooi maar was bang dat het na de kortsluiting test donker ging worden op het diner. Wacht maar even met de test tot na het diner was het commentaar van FM.”