30 jaar De Haagse Hogeschool

Let’s change. You. Us. The world. Dat doet De Haagse Hogeschool al 30 jaar. Vanaf de oprichting op 1 september 1987 heeft De Haagse zich ontwikkeld van 15 hbo-instellingen naar de meest diverse en internationaal georiënteerde hogeschool van Nederland met ruim 26.000 studenten van meer dan 140 nationaliteiten. Jaarlijks leveren we zo’n 3000 unieke wereldburgers af, grenzeloos denkende mensen, die stevig in hun schoenen staan en zo uit eigen overtuiging de wereld tegemoet treden. Een deel van onze 75.000 alumni woont en werkt nog steeds in de Haagse regio en 15 % woont in het buitenland.

We zijn een UNESCO-hogeschool waarvan de thema’s ‘Vrede en mensenrechten’, ‘intercultureel leren’, ‘wereldburgerschap’ en ‘duurzaamheid’ bij ons hoog op de agenda staan.  We hebben vier vestigingen: Den Haag, Delft, Zoetermeer en de spiksplinternieuwe Sportcampus Zuiderpark. Op dit alles zijn we trots.

Op deze pagina vind je alles over onze activiteiten. Maar ook over de geschiedenis van De Haagse Hogeschool. Met foto's, filmpjes, verhalen en nog veel meer. Leuk als je zoveel mogelijk verhalen en foto’s met ons deelt!  #30jaarHHS @dehaagse

30 jaar De Haagse Hogeschool in 6 minuten

Netwerkdiner 28 september 2017

Samen sterk voor wereldburgers