Het Haags Inkoopsymposium

Op dinsdag 30 januari 2018 van 13.30 tot 17 uur is het Haags Inkoopsymposium met als thema ‘Samenwerken als voorwaarde voor inkoopsucces’. De Haagse Hogeschool, gemeente Den Haag, MKB Den Haag, NEVI Kring Zuidwest en Significant nodigen u graag hiervoor uit. Dit Inkoopsymposium is uniek, omdat het georganiseerd is voor en door studenten van Facility Management van de HHs. Meld u hier aan voor dit gratis symposium.

HIS

Samenwerken als voorwaarde voor inkoopsucces

Voor menig organisatie is samenwerken met publieke en private partijen de voorwaarde voor inkoopsucces. Immers naast winst is vandaag de dag de maatschappelijke waarde of ‘impact’ van het inkooptraject steeds belangrijker. Ook consumenten vragen hier in toenemende mate om. De vraag is hoe je een prettige en succesvolle samenwerking bevordert? Waar bij aanvang van het inkoopproces belangen tegengesteld lijken, is er altijd een gezamenlijk doel. Dit is de ‘mutual gain’. En juist dit samenwerken is de voorwaarde voor gezamenlijk inkoopsucces. Tijdens het Haagse Inkoopsymposium passeren vele aspecten van succesvol samenwerken de revue. 

Programma

Dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant) neemt u mee door het boeiende programma. Rogier Verbeek van Facilicom en Gerben Rozendaal van het UWV geven een kijkje in de keuken in de totstandkoming van het hybride vested outsource traject met een duidelijke sociale impact. Een prachtig voorbeeld van best practice voor succesvol samenwerken. Daarna kunt u kiezen uit een aantal workshops, verzorgd door studenten van inkoopminor. Volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over mutual gain! Bij de aanmelding vragen we u om uw voorkeur door te geven. Als bruisende afsluiting van het programma neemt zeilster Suzanne van Meerten ons mee het water op. Zeilen leert je denken in uitdagingen en mogelijkheden, vooral als de omstandigheden moeilijker worden. Het gaat niet over status of eer als je van elkaar afhankelijk bent. Op een boot ben je elkaars gelijken waarbij je de strijd met jezelf aangaat en samen het maximale uit de omstandigheden haalt.

Purchase Innovation Award

De studenten van de minor inkoopmanagement organiseren de workshops en deden onderzoek naar mutual gain in tendertrajecten. De uitkomsten hebben zij vertaald naar workshops, die u bijwoont. Hun bijdrage wordt bekeken door een vakjury. En aan het eind van het symposium maken we het winnende koppel bekend.

Locatie

Johanna Westerdijkplein 75

2521 EN, Den Haag

070-4450000